Quiz Time! Weet jij waar deze 20 clubs vandaan komen?

Nog ruim twee weken en dan gaan de competities in hockeyend Nederland weer van start. In een nieuwe editie van Quiz Time zijn we benieuwd naar jouw topografische kennis over de bekende en minder bekende clubs in Nederland.

We hebben twintig clubs gekozen waarvan het niet direct is af te leiden waar ze vandaan komen. Genoeg clubs zijn vernoemd naar de stad of het dorp waar ze gevestigd zijn, maar die vlieger gaat hier niet op. We zijn benieuwd hoeveel van de twintig clubs jij binnen vier minuten kunt toewijzen aan de juiste plaats.

Weet je tijdens de quiz een antwoord niet? Dan kun je via toesten PREV en NEXT naar de voorgaande en volgende clubnaam klikken. Zo kun je eerst de clubs wegspelen waarvan je de plaatsnaam wél kent.

We wensen je veel succes! Tip: als de quiz op jouw telefoon niet goed werkt, klik dan op deze link. De quiz opent dan in een browser.


Probeer ook een van onze andere quizzen te spelen:


3 Reacties

  1. tiemezegelink

    Haackey💙

  2. peteridema

    Kromhouters!

  3. antyfa

    w︆︆w︆︆︆w︆︆.︆︆l︆︆u︆︆︆︆v︆︆︆︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆︆.︆︆n︆︆︆e︆︆t - geweldig prrojećt voor vvolwasseenen die een parrtner willeen vinden om s-eks te hebben


Wat vind jij? Praat mee...