#Samensterker: Tilburgs Tonneke, geboren en getogen op de club

Het leven van bijna alle hockeyliefhebbers in Nederland ligt op z’n gat. Het competitieleven is voor de tweede keer in een jaar tijd stilgelegd. Maar hoe blijf je betrokken bij je club? Of je nou speler, coach, voorzitter, barvrouw, supporter of speaker bent. ‘Verbinding’ is het toverwoord in deze lastige tijden en daarom legt hockey.nl die verbinding maar wat graag uit aan de hand van videoreportages met echte clubhelden.

In aflevering 3 van de serie #Samensterker volgen we Ton Rooijens, alias Tilburgs Tonneke. Tonneke is op het complex van HC Tilburg geboren en getogen. Zijn vader is mede-oprichter van de club. Met veel passie onderhoudt hij de schitterende accommodatie in de bossen.

Eerder verschenen in de serie #Samensterker:
Aflevering 1: David Korthals Altes, de kleurrijke speaker van KZ
Aflevering 2: Koen Suyk en de ‘maandagochtendclub’ van Bloemendaal

Ken jij een clubicoon die absoluut niet mag ontbreken in deze serie? Geef hem of haar op via redactie@hockey.nl. 

7 Reacties

 1. lucbrauckmann

  Tonneke, Goude vent. Hij en Wil zijn Tilburg. Merci en hopelijk loop je er nog jaren rond. Leuke impressie. Merci Ton wat jij gedaan hebt en nog steeds allemaal voor Tilburg doet. Luc B

 2. wil-dielis

  Topvent!

 3. BJvc

  Gouden vent! Begrip in Tilburg en omstreken! Thx Tonneke!

 4. FrankvanSprang

  Tonneke is n gouwe meens wat hij voor tilburg doet hij is bijn 24 uur per dag voor tilburg bezig en dat niet alleen hij is ook nog eens heel sociaaal want hij staat voor iedereen klaar .tonneke ik hoop dat ie nog heel lang blijft .hij verdiend n standbeeld op de club

 5. emmer

  Tonneke is een held! Vierde destijds zijn 50e verjaardag in het clubhuis. Heel bekend en berucht Nederland liep er rond. Prachtig!

 6. SiegfriedAikman

  Wat een mooie reportage van Tonneke, ik heb met veel plezier en genoegen enkele jaren mogen genieten van Tonneke zijn hartelijke warme aandacht en bijzonder grote betrokkenheid voor alles wat Tilburg aangaat. Tonneke en Wil zijn het fundament van Hockeyclub Tilburg. Toppers!!!

 7. HeinStrijbosch

  Zonder onze Ton geen TMHC Tilburg, en geen HC Tilburg Top gast!


Wat vind jij? Praat mee...