Scheidsrechter Jan Kors (90) krijgt waardig afscheid bij Cartouche

Jan Kors blaast vandaag negentig kaarsjes uit. De scheidsrechter floot gisteren na vijftig jaar zijn allerlaatste wedstrijd. De carrière van Jan kende twee jaar geleden een ongelofelijke wending. De iconische arbiter, die onder meer scheidsrechter Coen van Bunge aan het fluiten kreeg, belandde twee jaar geleden in het hospice. Wonder boven wonder werd Jan beter en kon hij het niet laten om weer het veld op te gaan. Hij maakte zijn rentree als scheidsrechter van Cartouche Veteranen LB. Zondag nam hij geëmotioneerd afscheid. Hulde Jan!

De veteranen zorgden tijdens zijn laatste duel ooit voor een passend afscheid, waarbij ook zijn dochter en schoonzoon aanwezig waren. Van de hockeybond kreeg Jan een enorme taart overhandigd. De voorzitter van de club uit Voorburg, Paul Spaargaren, sloot af met mooie woorden en een aantal verrassingen voor Jan. Bekijk hieronder het afscheid van Jan bij Cartouche.


2 Reacties

  1. rob-tettero

    Geweldig Jan wat ben jij een ongelooflijk voorbeeld geweest voor heel nieuwe scheidsrechters.

  2. johnvandertak

    Ik heb Jan ook als keeperstrainer meegemaakt op TONEGIDO en als trainer bij Cartouche. Daarna vaak samen gefloten. Jan van harte en het ga je goed!


Wat vind jij? Praat mee...