Maak jij het Doelpunt van de Week?

Hockey.nl selecteert de 5 mooiste en opvallendste doelpunten van het afgelopen weekend. Van Hoofdklasse tot Dames 36, van Veteranen tot Jongste Jeugd. Stuur dus de videobeelden van je doelpunt van afgelopen weekend in en misschien heb jij wel het Doelpunt van de Week gemaakt. Deze week laatste kans voor de winterstop!

Hoe werkt het?

  • Dinsdag selecteren we de mooiste doelpunten uit de inzendingen. Stuur je video vóór dinsdag 9.00 uur naar redactie@hockey.nl. Filmen met je telefoon is geen probleem, maar je moet het doelpunt natuurlijk wel goed kunnen zien. Let op: alleen doelpunten van de meest recente speelronde worden gebruikt!
  • Dinsdag om 13.00 publiceren we de Top 5 op Hockey.nl.
  • Stemmen!
  • Vrijdag om 12.00 sluit de poll en maken we de weekwinnaar bekend.

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Doelpunt van het Jaar 2015/2016 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van € 2000!

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Goed geslapen, klaar om te scoren. 

Winnaars

AMSTERDAM Hoofdklasse heren Hurley - Pinoke heren foto: Thom Hayward viert zijn doelpunt FFU PRESS AGENCY COPYRIGHT ALEX MULDER

Thom Hayward viert zijn doelpunt. Foto: Alex Mulder.

 


1 Reactie

  1. PaulPM

    Nummer 2 is echt super weergaloos en uiterst beheerst backhand schot


Wat vind jij? Praat mee...