Sinterklaas winactie: Dit zijn de twee winnaars!

Sinterklaas is inmiddels het land uit, maar de prijzen moeten nog worden verdeeld. In de samenvattingen van vorige week zaten cadeautjes verstopt. Maar hoeveel was de vraag en jullie reageerden massaal. De oplettende kijker telde 46 pakketjes.

De opdracht bleek lastig, maar goede antwoorden kwamen ook binnen. Op basis van loting onder de goede antwoorden hebben de accounts van Laszlo-Esser en Nina van Rooij gewonnen. Jullie mogen een mail sturen naar redactie@hockey.nl. Niet gewonnen? Niet getreurd! Eind december verdeelt hockey.nl opnieuw prijzen, tijdens de jaarlijkse eindejaar winacties. Dus hou de socials en website goed in de gaten.

Spelregels winactie

  • De winactie is geëindigd op donderdag 5 december om 20.00 uur. Inzendingen die na dat tijdstip zijn ingestuurd, dingen niet meer mee.
  • De winnaars zijn gekozen door de redactie van hockey.nl
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Winnaars dienen een mail sturen naar redactie@hockey.nl met daarin hun gegevens
  • Winnaars hebben tot tien dagen na de dag van bekendmaking (tot en met maandag 20 december) de tijd om zich te melden bij de redactie. Na die datum staat het de redactie vrij om de prijs opnieuw weg te geven. De winnaar kan daarna geen aanspraak meer maken op de prijs

Wat vind jij? Praat mee...