Social media round-up: Bal niet in het doel, toch 1-0

Ieder weekend gebeurt er natuurlijk genoeg op de hockeyvelden, zowel op hoog als op laag niveau. De meest in het oog springende gebeurtenissen verzamelen we iedere week in onze social media round-up.

Wil jij je post volgende week terugzien in deze round-up? Gebruik dan op Twitter of Instagram de hashtag #hockeynl of stuur ons jouw bijzondere verhaal of foto’s naar redactie@hockey.nl.

Allereerst viel ons oog op de onderstaande challenge van Eindhoven MB1. Deze kenden we nog niet! Wij zouden zeggen: oefen hem deze week eens met je teamgenoten, film het, tag ons en misschien zie je jullie video volgende week terug in deze rubriek!  

Een toffe video van Jan Willem Nieuwenhuizen. Hier houdt hij namens zijn club Basko een strafbal tegen. 

Een opmerkelijke reactie op een post van Cartouche Dames 1 op Facebook. Op het feit dat Wandana Geryszewski als doelpuntenmaker is genoteerd, reageerde iemand als volgt: ‘Doelpuntenmaker’ is als ik de berichtgeving mag geloven niet helemaal het juiste woord :-)?
Toen we uitzochten wat hiermee bedoeld werd, stuitten we op een artikel op www.hockeydenhaagleiden.nl. Daarin stond de clou: uit de beelden bleek dat bij de 1-0 (de enige treffer van de wedstrijd) de bal niet in, maar naast de goal was gegaan.

Met een nipte 1-0 overwinning op Zoetermeer pakken wij vandaag weer 3 punten!! 💪🏻 Doelpuntenmaker: Wandana Geryszewski

Geplaatst door Cartouche Dames 1 op Zondag 19 maart 2017


Dan nu even jullie aandacht voor het volgende: Warande zoekt vrijwilligers die enkele hoekvlaggen op de juiste lengte kunnen maken. Wie o wie springt in de bres?

Gezocht: Wie zou deze week enkele hoekvlaggen op de juiste lengte kunnen maken? Graag contact opnemen met verenigingsmanager.Alvast bedankt.

Geplaatst door MHC De Warande op Woensdag 15 maart 2017

 


Tot slot organiseert MHC Voorhout de 1ste grote MHC Voorhout Quiz. Waar? In het clubhuis. Wanneer? Volgende week zaterdag. Het zal toch geen 1 aprilgrap zijn?

nog plek voor een paar teams…ik dacht zo in ieder geval de kampioensteams….. briljant idee……toch?? Maar ook als je buiten de zaalhockeyprijzen viel: tijd voor revanche!!!!

Geplaatst door MHC Voorhout op Maandag 20 maart 2017

 

 


Wat vind jij? Praat mee...