Social media round-up: Hond helpt Westerkwartier met ballen rapen

Ieder weekend gebeurt er natuurlijk genoeg op de hockeyvelden, zowel op hoog als op laag niveau. De meest in het oog springende gebeurtenissen verzamelen we iedere week in onze social media round-up.

Wil jij je post volgende week terugzien in deze round-up? Gebruik dan op Twitter of Instagram de hashtag #hockeynl of stuur ons jouw bijzondere verhaal of foto’s naar redactie@hockey.nl.

Weert neemt de bekercompetitie serieus, zo blijkt. Er werd zelfs op billboards op het station reclame gemaakt voor het treffen met IJsseloever. Dat zien we graag! Het zal voor een grote opkomst hebben gezorgd en het werd een enorm spannende pot, die eindigde in 2-2. IJsseloever won het uiteindelijk op shoot-outs en bekert door. 

Westerkwartier JC1 kreeg bij de warming-up zaterdag ineens hulp uit onverwachte hoek. Een hond snelde het veld op en hielp de jongens met ballen verzamelen. Of dat heel handig was valt te betwijfelen (de hond ontfermde zich ook over de spelers met ballen, stelt Westerkwartier), maar wij prijzen het initiatief.  Apport! 

 

 

Wat doe je met je oude wedstrijdshirts? Die belanden vaak in de prullenbak, maar niet bij hockeyclub Zundert. Daar worden er gewoon mooie kussens van genaaid, voor op de nieuwe banken in het clubhuis. Creatief Zundert! Of moeten we zeggen: creatief Heidy! 

De bidons één voor één vullen onder een kraantje, dat is vaak een vervelend klusje. De teamjongste is vaak de klos, zodra hij of zij in een nieuw team komt. Bij de Vlijmense Mixed Hockey Club hadden ze een teamtap te leen, waarbij alle bidons gevuld worden met één druk op de knop. Meisjes C1 is alvast fan. 

Heren (en dames) opgelet! Warande Dames 3 blijft slapen.. Komende zondag, 2 april, vindt de Pikante Pyjama Party plaats, in het clubhuis van de Warande. Klinkt als een feestje dat je  niet wil missen! 

 


Wat vind jij? Praat mee...