Social Shuffle: De jeugd mag het veld weer op!

We hebben er lang op moeten wachten, maar inmiddels mag de jeugd sinds een week weer trainen. Met of zonder anderhalve meter afstand, het is weer heerlijk om terug het veld op te mogen. Dat deelden jullie dan ook massaal op social media. Hieronder een overzicht.ย 

Hoe zat ’t ook alweer?

Voor de C-, B- en A-jeugd geldt ook op het hockeyveld: anderhalve meter afstand. De hockeyclub uit Schiedam helpt je daar nog even aan herinneren. En wat waren ook alweer de afspraken? Er werden zelfs complete uitlegvideo’s gemaakt, zo ook een door Alliance. Ook Winschoten zette het nog eens duidelijk voor de leden op een rij.

View this post on Instagram

Vanaf komende vrijdag hervat HCW de trainingen! Vanuit het bestuur en de TC hebben we de afgelopen dagen gekeken naar het veilig kunnen hervatten van de trainingen. We hebben naar ons idee een oplossing waarbij we op een leuke, goede en veilige wijze 1 keer per week trainingen kunnen aanbieden voor de jeugd. Gaat dit goed dan zullen we vanaf volgende week ook kijken of en hoe we dit zouden kunnen uitbreiden (denk aan 2 keer per week en bijvoorbeeld keeperstraining). Trainingschema staat inmiddels in LISA. Komende vrijdag starten de trainingen, volgende week dinsdag zijn er ook gewoon trainingen (5 mei maar geen activiteiten vanwege corona dus wel training). Voor de zekerheid ook even hieronder: Dinsdag: 16.30 – 17.30 E-tjes 17.00 – 18.00 MD11 18.00 – 19.00 C2 18.30 – 19.30 MA Vrijdag: 16.30 – 17.30 F-jes & Funkeys 17.00 – 18.00 JD11 18.00 – 19.00 C1 18.30 – 19.30 MB 19.30 – 20.30 JA Tot vrijdag / dinsdag, houd het veilig en heel veel hockeyplezier allen!!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

A post shared by HCW Hockeyclub Winschoten (@hcw_hockeyclub_winschoten) on

Teamfoto’s op anderhalve meter

De meiden van Rotterdam D4 zien de eerste training als het moment voor een nieuwe teamfoto. Met trainers, maar zij moeten natuurlijk op afstand blijven. Ook Westerduiven MA1 legde de boel vast, bleven op afstand en bedachten daar een dansje bij. Schiedam Meisjes C1 maakte ook een teamfoto en besloten maar gelijk even hun sponsoren te bedanken. De mannen van Phoenix JB1 kozen voor een winnaarsfoto.

De jongste jeugd

De (jongste) jeugd, tot twaalf jaar, mag hockeyen zoals ze dat gewend zijn. Zonder afstand. En dat is genieten. Oranje-Rood maakte er een video van. Ook de mini’s van Den Bosch staan weer op het veld. En ze boffen: de mannen van Den Bosch Heren 1 voorzien de trainingen. Ook de dames van Apeldoorn MD1 zijn maar wat blij dat ze weer het veld op mogen.

HGC, Nuth, Amsterdam en Overbos

Ook bij HGC, Nuth, Amsterdam en Overbos werd er weer gehockeyd. Bij de Limburgers werden de trainingen twee minuten stilgelegd op Dodenherdenking. Bij HGC stond Seve van Ass tussen de lijnen, om de jeugd training te geven. De mannen van Amsterdam JB1 fietsten keurig op afstand voorbij het Wagener Stadion en bij Overbos hebben ze een wel hele leuke manier van de trainer begroeten, op afstand.


Wat vind jij? Praat mee...