Social Shuffle: Teams creatief tijdens laatste trainingen

Terwijl premier Mark Rutte en Hugo de Jonge, minister van VWS, dinsdagavond het volk vertelden wat we allemaal zagen aankomen, werkten diverse teams voorlopig hun laatste trainingen af. Dat deden zij ieder op hun eigen – soms wel heel creatieve – manier. Een compilatie.

De aangescherpte maatregelen gaan vanaf woensdagavond 22.00 uur in. Train jij voor die tijd? Zet het op Instagram en tag ons! 

De dames van Nijmegen en Hudito maakten er een thema-avond van. De speelsters van Boaz Janssen verschenen verkleed aan de d’Almerasweg. Juf Bianca Huiskens bezorgde haar teamgenoten van Hudito Dames 1 geheel in stijl een ‘basisschool-training’.

Alecto Jong Heren 1 greep dinsdagavond de laatste kans voor een oefenwedstrijd. Xavier Graafland kwam er niet zonder kleerscheuren af in het oefenduel met Veteranen A. Hij heeft de komende periode uitgebreid de tijd om aan zijn herstel te werken.

De dames van Schaerweijde voelden de ‘hockeylockdown’ al aankomen en wensen iedereen alvast een vrolijk kerstfeest. Zij blijven fit middels fitnesstutorials op YouTube en houden contact met elkaar via Zoom.

De sticks komen er voorlopig ook niet aan te pas bij de mannen van Alphen. De ploeg van Robbert Groeneveld houdt de komende weken vanuit huis de conditie op peil.

De dames van Groningen verschijnen (voorlopig) wel op het veld. In groepjes van maximaal vier personen wordt de komende weken nog doorgetraind.

De dames van Push en Dash en de heren van Oss stonden voorlopig voor de laatste keer samen op het veld. Zij wensen iedereen een goede gezondheid.

Overbos Heren 5 deed dinsdagavond na de laatste training onder de klanken van Mad World van Gary Jules het licht uit aan de Leenderbos.


1 Reactie

  1. marcvanderbilt

    Lekker verstandig. Dit is een van de dingen waarmee we anderen in de problemen brengen. Nog ff gauw doen. Schijt aan anderen.


Wat vind jij? Praat mee...