Speeldagen topcompetities bekend: HK begint op 14 september

De competitieleiding van de KNHB heeft de speeldata voor de Tulp Hoofdklasse, Promotieklasse, Overgangsklasse en Eerste Klasse voor het seizoen 2024-2025 bekendgemaakt. De eerste speelronde in de Tulp Hoofdklasse staat gepland in het weekend van 14 en 15 september.

De ploegen in de Promotieklasse en lager slaan een week eerder af, op zondag 8 september. De speeldagen van beide bekercompetities, Gold en Silver Cup, volgen binnenkort.

Voor het derde seizoen op rij wordt er in de Tulp Hoofdklasse op zaterdag en zondag gespeeld. In het weekend van 23 en 24 november spelen zowel de heren als de dames hun laatste ronde voor de winterstop. De heren hervatten de competitie weer op 1 maart, de dames beginnen een week later op 8 maart. De 22ste en laatste speeldag van de reguliere competitie wordt in het weekend van 10 en 11 mei gespeeld. De play-offs worden tussen 17 en 29 mei afgewerkt, de play-outs vinden op 31 mei en 1 juni plaats.

Doordeweekse speeldagen

In de Tulp Hoofdklasse Heren staat slechts één doordeweeks speelweekend gepland, op donderdag 19 september. In de Tulp Hoofdklasse Dames zijn het er twee: donderdag 29 september en donderdag 17 oktober.

De wedstrijdkalender voor de (jongste) jeugd, senioren en 30+ en 45+ voor de Bondscompetities en Districtscompetities was al eerder gepubliceerd.

Jip Janssen na zijn winnende doelpunt voor Kampong in de finale van de play-offs. Foto: Willem Vernes


1 Reactie

  1. Sjang Fijen

    Ik vind dat dit nog mirakels lang duurt. Sjang


Wat vind jij? Praat mee...