Studenten let op!๐ŸŽ“ Bakker en Pruyser dagen jullie uit!

Ben je student? Let dan nu op, want internationals Billy Bakker en Mirco Pruyser dagen de studenten van Nederland uit om deel te nemen aan de komende editie van de Deloitte Students Hockey Trophy op vrijdag 1 mei 2020 op de velden van Kampong.ย 

Deloitte Students Hockey Trophy

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan hรฉt studentenhockeytoernooi van Nederland en te strijden voor de felbegeerde landstitel? Geef je dan hier op met je team. Je kan kiezen of je met een dames- of herenteam meedoet aan het 11-tegen-11-toernooi, of dat je meedoet aan het gemixte 7-tegen-7-toernooi.

Naast de sportieve strijd op het veld valt er buiten de wedstrijden om genoeg te beleven. Er zijn namelijk verschillende unieke hockeygames die waarmee je de strijd met elkaar kunt aangaan. Zo kun je het allereerste officiรซle HockeyPong-spel ter wereld spelen, kun je je skills testen in ‘de 24-game’, maar ook kun je deelnemen aan ‘Latje-Tik’. Internationals Xan de Waard, Billy Bakker, Mirco Pruyser en Jip Janssen komen langs om jullie aan te moedigen en, waar gewenst, te voorzien van tips om je hockeyskills te verbeteren.

De dag wordt uiteraard afgesloten met een schitterend feest en een barbecue van formaat, waar een DJ de lekkerste platen draait en geproost gaat worden op een heerlijke hockeydag!

Kijk ook


Wat vind jij? Praat mee...