Studenten opgelet! Xan de Waard daagt jullie uit

Ben je student? Let dan nu op, want international Xan de Waard daagt de studenten van Nederland uit om deel te nemen aan de komende editie van de Deloitte Students Hockey Trophy op vrijdag 1 mei 2020 op de velden van Kampong. 

Deloitte Students Hockey Trophy

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan hét studentenhockeytoernooi van Nederland en te strijden voor de felbegeerde landstitel? Geef je dan hier op met je team. Je kan kiezen of je met een dames- of herenteam meedoet aan het 11-tegen-11-toernooi, of dat je meedoet aan het gemixte 7-tegen-7-toernooi.

Naast de sportieve strijd op het veld valt er buiten de wedstrijden om genoeg te beleven. Zo zijn er verschillende unieke hockeygames die je kunt spelen. Zo is er de ’24-game’ die Xan de Waard in de video hieronder speelt, maar ook kun je deelnemen aan ‘Latje-Tik’ of aan het allereerste officiële HockeyPong-spel ter wereld. Internationals Xan de Waard, Billy Bakker, Mirco Pruyser en Jip Janssen komen langs om jullie aan te moedigen en, waar gewenst, te voorzien van tips om je hockeyskills te verbeteren.

De dag wordt uiteraard afgesloten met een schitterend feest en een barbecue van formaat, waar een dj de lekkerste platen draait en geproost gaat worden op een heerlijke hockeydag!

Meld je nu aan!

Wil jij hier bij zijn? Meldt je dan met je team aan via werkenbijdeloitte.nl/hockey.

 

 

 


2 Reacties

  1. stekel

    International ?

    1. René Winteraeken

      Wat is dat nu weer voor een domme suggestieve vraag??


Wat vind jij? Praat mee...