Teamleden gezocht: Leonidas H4, Eindhoven D4 en IJsseloever DA

De maand juli is een maand waar veel ploegen op zoek zijn naar nieuwe aanwas. Die ene spits met het neusje voor de goal, die betrouwbare middenvelder of lenige sluitpost. Hockey.nl helpt jullie met de zoektocht naar nieuwe teamgenoten.

Is jouw ploeg ook zoekende? Mail dan jullie (enthousiaste) motivatie naar redactie@hockey.nl (voorwaarden staan onderaan dit artikel) en wie weet verschijnen jullie in ons volgende overzicht.

Leonidas Heren 4

De mannen van Leonidas Heren 4 zoeken versterking. De ploeg omschrijft zichzelf als ‘een hecht team dat in verschillende samenstellingen al meer dan 25 jaar het koningsblauw en wit van deze oer Rotterdamse vereniging verdedigt.’ Nog niet enthousiast? Lees dan vooral even verder:

‘Landskampioenen, Europa Cup-winnaars , playoff-helden en zelfs oud-Zeeuwse selectiespelers gaan elke week schouder aan schouder het veld op. Onder bezielende leiding van Coach Ferry Makkinga en spelend assistent Bob Hamerslag is dit dus zeker een team dat historie ademt, maar ook de toekomst heeft.

Want met een steevaste top drie positie op de ranglijst van de KNHB (Reserve Eerste Klasse) en tal van extra activiteiten (vele BBQ’s , zwarte kroeg pistes, elk jaar een studiereis) en een zeer actieve sponsor commissie zou dit zomaar jouw volgende stap kunnen zijn in je hockeyende leven. Dus: woon, werk, studeer en leef je (in de buurt van) Rotterdam meld je dan aan voor een nadere kennismaking en misschien maak jij dan komend seizoen wel onderdeel uit van dit legendarische gezelschap.’

HC Eindhoven Dames 4

Keepsters uit Brabant opgelet: Eindhoven Dames 4 is misschien wel opzoek naar jou! De ploeg heeft een nieuwe samenstelling en wil het op niveau spelen combineren met gezelligheid. De dames trainen een of twee keer in de week fanatiek samen, spelen bovenin de Reserve Eerste Klasse en zijn na zeventig minuten hockeyen zeker te porren voor een drankje of leuke activiteit. Met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar, is het een samenstelling van studenten en werkenden.

Het team kon al jaren rekenen op een trouwe sluitpost, maar dat is komend seizoen even anders. Wil jij die leegte opvullen? Dan kan je je hier aanmelden.

 

IJsseloever Dames A

Heb jij hockeyen ook zo gemist? Stof dan je stick af, want de dames van IJsseloever zijn opzoek naar gezellige 30+ dames om het team een frisse impuls te geven. De ploeg omschrijft zichzelf als enthousiast damesteam met liefde voor het spel, waar graag voor de winst gegaan wordt. Samen plezier hebben is voor ons minstens zo belangrijk naast het veld, dus op zondagmiddag borrelen we regelmatig na.

Lijkt dit je wat, maar ben je eigenlijk te druk? Dat is bij IJsseloever herkenbaar. Daarom bestaat de ploeg uit een grote groep enthousiastelingen, zodat er voldoende gewisseld kan worden. ‘Wisselen zien wij als een cadeautje. Je kunt in het veld  maximaal presteren, zonder bang te zijn dat je conditie het laat afweten. Je teamgenoot staat klaar om het van je over te nemen.’

Iets voor jou? De ploeg kan niet wachten je te ontmoeten!

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor plaatsing in deze rubriek, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Deelname is alleen voor seniorenteams.
  • Je vacature moet ook worden geplaatst in de vacaturebank.
  • Je oproep moet origineel zijn.
  • Er moet een contactpersoon zijn, waar potentiële nieuwe leden zich kunnen melden. De redactie van hockey.nl stuurt geen gegevens van kandidaten door.

Wat vind jij? Praat mee...