Top 13 best bekeken video’s

De samenvattingen van de Hoofdklassewedstrijden werden dit jaar bijzonder goed bekeken, maar hebben we even weggefilterd uit deze lijst. De volgende top 13 blijft over. Deze video’s waren het populairst in 2017: 

1. Hockeytaxi met Naomi

Er komen altijd wel interessante gesprekken tot stand in de hockeytaxi, maar nergens wordt het zo gek als met Naomi van As. Want ja, Naomi is gewoon Naomi. De best bekeken video van dit jaar, goed voor ruim 25 duizend weergaven.

2. Playercam Margot van Geffen

Margot van Geffen neemt je mee naar Spanje, op trainingsstage met de Oranje Dames. Een mooi kijkje achter de schermen bij de toen nog grote trainingsgroep. Superleuk om eens te zien, en dat vonden jullie ook: een mooie tweede plaats met bijna 19 duizend weergaven.

3. Vijf tips van spitsen Billy Bakker Mirco Pruyser

Welke spits wil nu geen tips van Oranje-aanvoerder Billy Bakker en Oranje-topschutter Mirco Pruyser? Watch and learn!

4. Met Xan de Waard in de spelersbus

Oranje-speelster Xan de Waard vertelt over de voorbereiding op een duel met Oranje in de HWL. Van de bus tot op het veld. Hoe pakken de Oranje Dames de focus?

5. De strafcorners van Yibbi Jansen

Dit seizoen blijft de teller nog wat achter, maar vorig seizoen sleepte jong talent Yibbi Jansen de ene na de andere strafcorner binnen. In deze video zie je ze allemaal achter elkaar.

6. Pien Sanders interview

Dat Pien Sanders veel fans heeft blijkt maar weer uit het feit dat dit interview met haar op nummer zes staat in de lijst van meest bekeken video’s. Ze vertelt hierin onder andere dat ze het erg speciaal vindt om het rugnummer van de gestopte Naomi van As te dragen in Oranje.

7. Playercam Oranje Heren Zuid-Afrika

De Oranje Heren nemen je mee op hun trainingsstage naar Zuid-Afrika. Je ziet beelden van op het veld, maar vooral ook van de hele trip daar omheen, inclusief relaxen bij het zwembad.

8. Genadeloos aanvallen met Naomi van As en Kim Lammers

Inmiddels zijn ze allebei niet meer op het veld te zien (alleen Lammers af en toe als invaller bij Huizen), maar Naomi van As en Kim Lammers zijn nog altijd mateloos populair. Én ze zijn het hockeyen nog lang niet verleerd. In deze video geven ze een aantal gouden tips voor een genadeloze aanval.

9. De allerlaatste van Paumen en Hoog

De laatste play-offwedstrijd tussen Amsterdam en Den Bosch betekende ook de laatste Hoofdklasse-wedstrijd van iconen Maartje Paumen en Ellen Hoog. We volgden ze tijdens hun laatste meters in de Hoofdklasse en maakten daar deze video van.

10. NK Shoot-outs

Na de districtskampioenschappen Shoot-outs volgde het spannende NK Shoot-outs. In deze video zie je een aantal van de mooiste goals en reddingen van de dag.

11. Vijf tips van shootout-koningin Maddie Hinch

Maddie Hinch boorde Oranje eigenhandig de gouden medaille op de Spelen in Rio door de neus, door bijna alle shoot-outs van de Oranje Dames te stoppen in de finale. Wat is haar geheim? Hinch geeft vijf keeperstips voor shoot-outs.

12. Hockeytaxi met Pien Sanders

Pien Sanders heeft net haar rijbewijs gehaald en laat haar inparkeerskills even zien in de hockeytaxi. Ook brengen Jeroen en Pien een bezoekje aan de McDrive, waar Pien bekent ooit voor de MacDonalds te hebben gewerkt. Precies één dag.

13. Oranje EK-veld, of toch niet?

Het EK in Amsterdam gespeeld op een Oranje veld? De internationals zijn er in deze video bijzonder enthousiast over. Let wel: deze video is, met behulp van een beetje geknutsel met kleurtjes, gepubliceerd op 1 april. En inderdaad: er tuinden bijzonder veel mensen in. Zelfs tijdens het EK waren sommige bezoekers nog verbaast dat ze een groen in plaats van oranje veld aantroffen.

 


Wat vind jij? Praat mee...