Top 5: De best bekeken video’s van 2019

Een jaar vol hockey is een jaar vol hockey.nl. In de laatste twee weken van 2019 blikken we elke dag terug op de vijf populairste, mooiste en opmerkelijkste momenten van dit jaar. Deze keer kijken we naar de vijf best bekeken video’s. 

1. Hoofdklasse heren samenvatting speelronde 1

Samenvattingen worden altijd goed bekeken op onze site en YouTube. Dat is natuurlijk een goed teken, want iedereen wil de beelden uit de Hoofdklasse zien. De eerste speelronde van seizoen 2019/2020 is de best bekeken video van het afgelopen jaar. De video is 35.000 keer bekeken. 

2. Hoofdklasse heren: De finales Bloemendaal – Kampong

Kampioen van 2018/2019 was natuurlijk Bloemendaal. De samenvatting van de finale tegen Kampong werd liefst 33 duizend keer bekeken. Zij zagen Bloemendaal kampioen worden, nadat de ploeg het derde duel met 2-0 won.

3. Nieuwe hockeystick nodig? Xan en Mink geven 5 gouden tips

De handige tips van internationals Xan de Waard en Mink van der Weerden is met 32.000 views ook goed bekeken. Zij geven je uitleg welke stick jij nou het beste kunt kopen. Handig dus!

4. 80-jarigen spelen historische interland Nederland – Engeland

Een gemiddelde interland tussen Nederland en Engeland krijgt geen 22.000 views, maar deze historische variant wel. Deze tachtig jarigen (en sommigen zelfs nog ouder) streden voor hun land.

5. NK zaal finale Pinoké JA1 – Rotterdam JA1

Zoals ieder jaar zendt hockey.nl de finales van de zaal live uit op YouTube. Een van de best bekeken video’s van het NK Zaal was de finale tussen Pinoké JA1 en Rotterdam JA1. De teller staat op 20.000 views.


Wat vind jij? Praat mee...