Top 5 mooiste foto’s 2019 – Willem Vernes

Een jaar vol hockey is een jaar vol hockey.nl. In de laatste twee weken van 2019 blikken we elke dag terug op de vijf populairste, mooiste en opmerkelijkste momenten van dit jaar. Deze keer selecteren we de vijf mooiste foto’s van Willem Vernes van het afgelopen kalenderjaar.

1. Op de Oranje Dames staat geen maat. Zelfs al het niet altijd vloeiend is, hebben ze genoeg kwaliteit om toch de beste te zijn en te blijven op dit moment. Heel knap.

Foto: Willem Vernes

2. Het EK was niet het toernooi van Jeroen Hertzberger. Het harde werken werd niet beloond. Zijn frustratie komt hier mooi naar voren.

Foto: Willem Vernes

3. Tijdens de wedstrijd in de Pro League in Den Bosch had ik een defecte camera. Mijn andere body kwam goed van pas om dit sfeerbeeld te maken.

Foto: Willem Vernes

4. Flying Emmanuel Stockbroekx. Hij scoort in de gewonnen EK-finale tegen Spanje (5-0) bijzonder fraai de 4-0. Deze actie maakt goed duidelijk met wat voor passie hij dit toernooi speelde.

Foto: Willem Vernes

5. Een heerlijk duel tussen Tom Craig (Australië) en Victor Wegnez (België) tijdens de finale van de FIH Pro League, een finale op het scherpst van de snede. Wegnez is overigens een van mijn favoriete hockeyers.

Foto: Willem Vernes


2 Reacties

  1. lize

    Prachtig

  2. gijssegers

    Een bijzonder mens zei eens ...." It always seems impossible until it's done "....by you! Heel mooi, je moet het maar ZIEN.........!


Wat vind jij? Praat mee...