Top vijf: De meest bekeken video’s van 2018

Een jaar vol hockey is een jaar vol hockey.nl. In de laatste twee weken van 2018 blikken we elke dag terug op de vijf populairste, mooiste en opmerkelijkste momenten van dit jaar. Op het Youtube-kanaal van hockey.nl zijn elke week verschillende video’s te bekijken. We blikken terug op de meest bekeken video’s van dit jaar.

1. Samenvattingen Hoofdklasse Heren

Elke week kun je op ons Youtube-kanaal de samenvattingen van de Hoofdklasse bekijken. Deze hoogtepunten trekken elke week veel bekijks net als de samenvatting van de eerste speelronde van het huidige seizoen.

2. Veenendaal VS Van Veenendaal

In de serie Veenendaal VS Van Veenendaal gingen Anne Veenendaal en Sari van Veenendaal met elkaar de uitdaging aan. In aflevering vijf namen de keepsters penalty’s tegen elkaar.

3. Rabo Super Serie mannen

De Oranje Heren speelden dit jaar een aantal wedstrijden in de Rabo Super Serie. De duels werden massaal bekeken op ons Youtube-kanaal. Het treffen met Ierland, het laatste duel in de serie, werd het best bekeken. De uitzwaaiwedstrijd voor het WK in India werd door Oranje overtuigend met 7-1 gewonnen.

4. Rabobank 4–Nations Trophy women

Niet alleen de Oranje Heren ook de Oranje Dames zijn populair. De duels van de vrouwen tijdens de Champions Trophy werden vaak bekeken zo ook de wedstrijd met China, die door Nederland overtuigend werd gewonnen.

5. Samenvattingen Livera Hoofdklasse Dames

De Hoofdklasse Dames onderging in oktober een naamsverandering. Lingerieketen Livera verbond haar naam aan de klasse die sindsdien door het leven gaat als de Livera Hoofdklasse Dames. De beelden van de wedstrijden op het hoogste niveau zijn elke week te zien en worden dan ook veel bekeken, zoals bijvoorbeeld de samenvattingen van de eerste speelronde.


Wat vind jij? Praat mee...