Top vijf: De populairste Donderdagdilemma’s van 2018

Een jaar vol hockey is een jaar vol hockey.nl. In de laatste twee weken van 2018 blikken we elke dag terug op de vijf populairste, mooiste en opmerkelijkste momenten van dit jaar. Deze keer kijken we naar de vijf populairste Donderdagdilemma’s op Instagram.

1. Je krijgt elke wedstrijd een gele kaart… OF… Je mag helemaal niks meer zeggen tegen de scheids?

Hoe lastig is het om tijdens de wedstrijd altijd je mond te houden? Maar elke wedstrijd een gele kaart wil je ook niet. Dit dilemma zorgde in totaal voor 1928 likes en 288 reacties op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is donderdag, kiezen maar! Je krijgt elke wedstrijd een gele kaart… OF… je mag helemaal niks meer tegen de scheids zeggen? #donderdagdilemma

Een bericht gedeeld door hockey.nl (@hockeynl) op

2. Je zit elke week na een training of wedstrijd onder dit soort blauwe plekken… OF… Je zit elke week na een training of wedstrijd onder de schaafwonden? 

Iedere hockeyer herkent het. De blauwe plekken en schaafwonden zorgen altijd voor veel bekijks als je een korte broek of rok aan hebt. Maar wat wil je nu liever? In totaal vonden 1875 mensen dit leuk en lieten 367 mensen weten wat ze er van vonden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is donderdag, kiezen maar! Elke week onder de blauwe plekken… OF elke week onder de schaafwonden? #donderdagdilemma

Een bericht gedeeld door hockey.nl (@hockeynl) op

Je hockeyt met de roe… OF… Je hockeyt met de staf?

De donderdag voor het heerlijk avondje zorgde voor veel reacties en likes op Instagram. Liefst 1931 mensen vonden het leuk en 139 reageerden. Met de roe heb je een groter raakvlak maar met de staf meer kracht. Een lastige keus.

4. Je hockeyt vanaf nu altijd met een snelle planga op… OF… Je hockeyt vanaf nu altijd met een masker op? 

Voor de oplettende Instagrammers onder ons was de snelle planga in 2018 een hype net zoals het masker uit een populaire serie. Maar waar loop je nu liever mee op het veld? 1750 mensen vonden dit leuk en 193 lieten hun mening weten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is donderdag, kiezen maar! Ga je voor een snelle planga.. OF.. toch het masker? #donderdagdilemma

Een bericht gedeeld door hockey.nl (@hockeynl) op

5. Je kunt de tegenstanders laten struikelen over hun eigen voeten… OF… Je kunt de scheidsrechter hypnotiseren? 

Oei, welke superkracht zou handiger zijn? Het hypnotiseren van de scheidsrechter of je tegenstanders laten struikelen over hun eigen voeten? Via Instagram lieten 238 mensen een reactie achter en 1687 vonden het dilemma leuk.


Wat vind jij? Praat mee...