Uitslag poll: hockeyers verdeeld over beslissing KNHB

Er is deze week massaal gestemd op de poll ‘Wat te doen met de competitie?’ Ruim 3500 bezoekers lieten sinds woensdag op hockey.nl via hun stem een mening horen over de beslissing van de KNHB om de competitie uit te stellen en niet af te gelasten in verband met de uitbraak van het coronavirus. De uitslag: de bezoekers van hockey.nl zijn (bijna) gelijk verdeeld over de beslissing 

Op de vraag Ben je het eens met de beslissing van de KNHB? antwoordde 52,8 % van de stemmers met: Nee, ik heb liever dat de hockeybond duidelijkheid schept en net als de KNVB de competitie afgelast. 47,3% van de stemmers is het eens met de KNHB en vindt het nog te vroeg om de hele competitie nu al af te gelasten.

Misschien dat Mike de Bot, die net als tientallen anderen onder het artikel reageerde, wel de enige juiste conclusie uit deze poll trok: ‘Het is aan de reacties duidelijk te zien dat de KNHB het in dit geval nooit goed kan doen. Meningen zijn zeer verdeeld. Voor allebei de punten is zeker wat te zeggen.’


8 Reacties

 1. gaston-orozco

  Zijn er echt mensen die hierover gestrest zijn? #firstworldproblems of dit op dit moment het belangrijkste probleem in je leven is.

  1. SanderE

   En er zijn zelfs mensen die zich druk maken om waar anderen zich “druk” om maken😔. #reageerdanookniet

 2. rob-tettero

  Het is toch geen discussie. Onze gezondheid staat op 1. Wij kunnen ons alleen maar verheugen op een nieuw seizoen. Hopelijk zijn wij er dan allemaal nog bij. sterkte allemaal.

 3. Paul van Laak

  ‘Net als de knvb de competitie stop te zetten’ Dat is nog helemaal niet bepaald? 🤔🤷‍♂️

  1. Paul van Laak

   ‘stop te zetten’ = ‘afgelast’

  2. SanderE

   Het amateur voetbal ligt er eruit voor dit seizoen. Competitie geschrapt.

 4. o.verstappen@ziggo.nl

  Mijn voorstel zou zijn voorbereiden op de zaalcompetitie en de tweede helft volgend jaar uitspelen in maart. Vervelend als er spelers andere keuzes hebben gemaakt maar dat zou je weer kunnen opvangen door verschillende clubs twee daagde toernooien te laten spelen om toch te wennen en in het ritme te komen voor de tweede helft van het seizoen. Dan is het seizoen over twee jaar verspreid.


Wat vind jij? Praat mee...