Update hockey.nl-app: extra emoji’s en correctie livescores

De hockey.nl-app heeft een forse update gehad. Naast van een aantal bugfixes kun je vanaf nu emoticons toevoegen aan artikelen en is het onder andere mogelijk om correcties bij doelpunten en kaarten in de livescoring door te voeren. Je kunt de hockey.nl-app vanaf nu updaten in de App store en via Google Play.

Op hockey.nl is het alleen nog mogelijk om onder je eigen naam te reageren onder artikelen. Om reageerders die anoniem willen blijven de mogelijkheid te geven om ook te kunnen reageren, hebben we extra emoji’s toegevoegd waarmee je een gevoel over een artikel kunt uitdrukken.

In het ontwerp passen niet alle emoji’s, daarom hebben we een keuze gemaakt en heb je nu tien mogelijkheden om te reageren. Behalve in de vernieuwd app, is de functionaliteit ook toegevoegd aan de site van hockey.nl.

 

Aanpassing livescoring

De fluitkoolkit heeft ook een flinke wijziging ondergaan. Daar was het al mogelijk voor coaches, managers en scheidsrechters om de livescoring van alle wedstrijden (behalve de Jongste Jeugd) bij te houden. Daar is nu de mogelijkheid bijgekomen om de ingevoerde doelpunten en kaarten aan te passen. Door of op de kaart of op het doelpunt de drukken, kun je eenvoudig de naam, soort kaart of soort doelpunt corrigeren. Het is ook mogelijk om  goals en kaarten te verwijderen.

Het bijhouden van de livescores kan alleen via Wedstrijden onder het tabblad Mijn Hockey in de hockey.nl-app en is voorbehouden aan de begeleiding van een team plus de arbitrage. Doelpuntenmakers worden vanwege de AVG-privacywetgeving alleen getoond van standaardteams en jeugdteams die uitkomen in de landelijke topklasse. Lees de handleiding hoe je de livescores invult.

Je kunt de livescores van alle teams volgen door het team in de hockey.nl-app toe te voegen aan je favorieten. Je krijgt dan een melding wanneer de wedstrijd van je favoriete team live is.

 


2 Reacties

  1. lars-gillhaus

    👍

  2. aernoud-lippmann

    👍


Wat vind jij? Praat mee...