Update hockey.nl-app: prominente plek livestreams en video’s

De hockey.nl-app heeft een grote update gekregen: vanaf nu heb je op het Nieuws-scherm direct toegang tot de laatste video’s. Ook de livestreams van Hoofdklasse-duels verschijnen meteen bovenin de video-carrousel. De update is beschikbaar voor smartphones met zowel iOS (Apple) als Android.

Live beelden van hockey-duels worden steeds populairder. Dit hockeyseizoen hebben we in de Hoofdklasse de meeste duels via een livestream uitgezonden. Door de samenwerking van de KNHB en 360SportsIntelligence gaan we komend seizoen nog veel meer beelden van hockey, van zowel de top als de breedte, toevoegen aan de hockey.nl-app.

Dat vraagt ook om aanpassingen aan de app. De eerste stappen hebben we nu gezet. Je ziet hieronder een screenshot van het nieuwe nieuwsoverzicht. In de carrousel bovenin verschijnen automatisch de laatste video’s uit de Hoofdklasse. Zodra er een live-wedstrijd is, wordt dat aangegeven met een rode stip in de video.

Kijk hier vanmiddag bijvoorbeeld naar de playoff-duels tussen Den Bosch en hdm bij de vrouwen (aanvang 12.00 uur) en Bloemendaal – Den Bosch bij de heren (aanvang 14.00 uur). Na afloop van alle duels zijn hier de samenvattingen te zien.

Hoe kun je de nieuwe update installeren?

Als je het automatische installeren van apps op je telefoon hebt ingeschakeld, kun je waarschijnlijk al gebruik maken van de nieuwe app want dan is de update al uitgevoerd.

Als dat niet het geval is, ga dan op je iPhone naar de App Store en bij Android naar de Google Play Store-app en update de app handmatig.

logo hockey.nl

Om de video’s te kunnen zien, heb je een hockey.nl- of KNHB-account nodig.

Heb je de hockey.nl-app nog niet, ga dan op je iPhone naar de App Store en bij Android naar de Google Play Store-app en download de app.


1 Reactie

  1. rob-tettero

    Mooi initiatief hoe meer hoe beter.


Wat vind jij? Praat mee...