VODW Zomercompetitie opstap landelijke bedrijfshockeycompetitie

Een grote bedrijfshockeycompetitie in verschillende steden in heel Nederland, waar op donderdagavond zes tegen zes wordt gespeeld. Met naast hockey ook volop gelegenheid om te netwerken en met collega’s een feestje te vieren. Dat wil de KNHB bereiken door samen met organisator De Zomercompetitie en sponsor VODW een impuls te geven aan het bedrijfshockey.

De Zomercompetitie is organisator van een bestaand hockeytoernooi dat al diverse jaren op donderdagavond wordt gespeeld in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Dit event wordt nu omgedoopt tot de VODW Zomercompetitie en ondersteund door de hockeybond. De partijen hopen op deze manier in eerste instantie de bestaande competitie uit te breiden met meer teams. Daarna wordt gekeken om het concept uit te rollen in andere steden, waarbij als eerste naar Eindhoven wordt gekeken.

Maarten Tuininga, initiatiefnemer Zomercompetitie, is verheugd over de samenwerking met de KNHB en VODW. ‘Door onze krachten te bundelen, gaan wij van de Zomercompetitie een landelijk evenement maken waar bedrijven kunnen sporten en netwerken in een informele sfeer.’

Doelgroepen

De impuls voor de bedrijvencompetitie past in het streven van de hockeybond om, naast de bestaande competitie, meer aanbod te creëren voor specifieke doelgroepen. Erik Gerritsen, directeur KNHB: ‘We verwachten door deze samenwerking een grotere groep bedrijfshockeyers een passend aanbod te kunnen doen en aan ons te verbinden.’

Aanmelden

De VODW Zomercompetitie 2018 gaat van start op 21 juni. Meer informatie over bijvoorbeeld de aanmeldprocedure vind je op www.zomercompetitie.com.


1 Reactie

  1. hickey-family

    6 tegen 6 en 7 wedstrijdjes van ? minuten plus een buffet en een feestavond voor 995 ex btw dan blijf ik liever de reguliere bedrijfscompetitie met 11/11 spelen met een leuk NK aan het eind - niet echt goed doordacht en veel te duur voor wat het is (misschien voor de corporates, mijn idee)


Wat vind jij? Praat mee...