Win een rit naar een uitwedstrijd met een echte spelersbus

Welk team droomt er nou niet van om met een echte spelersbus naar de uitwedstrijd te gaan? Alle hockeyers/hockeysters kunnen gezellig bij elkaar zitten, de keeperstas hoeft niet in een te kleine achterbak gepropt te worden en er voor 1 week is er ook geen rijschema. De ANWB biedt jeugdteams tot en met 12 jaar de mogelijkheid om een echte spelersbus te winnen.

De speciale wegenwachtspelersbus wordt geleverd inclusief chauffeur én benzine en zet jouw team recht voor het clubhuis van de tegenstander af. Geen gedoe dus met teamgenoten die de verkeerde afslag hebben genomen. In totaal mag de club maximaal 8 uur lang over de bus beschikken. Het enige wat je hoeft te doen is bij de ANWB aangeven van welke club je lid bent en wanneer en waar jouw uitwedstrijd plaatsvindt.

Verloting

De 1e 2 verlotingen van de bus waren op 12 en 19 september, een handbalteam uit Dongen en voetbalploeg uit Wateringen waren toen de gelukkige winnaars. Op 26 september en 3, 10, 17, 24 en 31 oktober 2016  maken jij en je team  kans om de bus te winnen.

Pictures please

Mocht jij met jouw hockeyteam de spelersbus voor 1 dag hebben gewonnen, ontvangen wij daar natuurlijk heel graag een foto van!


Wat vind jij? Praat mee...