Winnaar Auping Doelpunt van het Jaar: Nouke Klink (Hurley MO18-1)

Het afgelopen seizoen zijn er weer honderden doelpunten gemaakt op de Nederlandse hockeyvelden. Het ene doelpunt was nog mooier dan het andere. Het hele jaar door kon er via hockey.nl gestemd worden op het Auping Doelpunt van de Week en uit al die weekwinnaars heeft international Pien Sanders nu het Auping Doelpunt van het Jaar bekendgemaakt. 

Na een overtreding net voorbij de middenlijn van Push MO18-1 mocht Hurley – vrijwel aan het begin van het afgelopen seizoen – de vrije slag nemen. Floor van den Dungen twijfelde geen seconde toen ze Nouke diep zag gaan. Ze scoopte de bal op haar teamgenote die de bal direct wist te controleren. Nouke zag dat de keepster van Push ver voor haar doel stond en maakte hier gretig gebruik van door bal met een boog in het doel te werken. 

Gefeliciteerd Nouke Klink van Hurley MO18-1, jij bent de winnaar van het Auping Doelpunt van het jaar. Jij wint met jouw schitterende lob een Auping bed ter waarde van 2500 euro! Check hier nog eens alle weekwinnaars van dit seizoen.


Wat vind jij? Praat mee...