Deze feestbeesten gaan naar de Rabo Hockeyfeesten

Vorige week startten we via een onze Facebookpagina een actie om tickets te winnen voor de Rabo Hockeyfeesten, op 18 en 19 augustus op het strand van Scheveningen. Het enige wat je hoefde te doen, was een feestelijke teamfoto posten. Zo geschiedde… Wat een pareltjes van teamfoto’s kwamen er voorbij: van Anita’s tot Vikingen, van vreugdesprong tot koprol. Deze feestnummers hebben tickets voor hun hele team gewonnen.

Dit team, Zevenaar Dames 1, heeft de tickets te danken aan het fotobommende herenteam dat al koprollend de teamfoto kwam opleuken. Geen idee of dat nou de bedoeling was, maar die tickets hebben ze binnen.

koprol zevenaar D1

 

Iets met vikingen, Outgames en het was in Stockholm. Ziet er goed uit, dames! Jullie hebben die tickets met recht veroverd.

Vikingen

 

Bijzonder fraai en feestelijk, deze teamfoto van Dames 6 van Groen-Geel uit Den Haag. En we hoefden niet eens zelf de de praatballonnetjes in te vullen. ‘Ik heb m’n nagel gebroken. Of m’n been. 1 van de 2′. Kijk, dat is de hockeymentaliteit die we graag belonen!

FBactie22

 

Een palet aan gemoedstoestanden trekt voorbij in deze teamfoto van MHC Oss Dames 8: blijdschap, inspanning, afleiding, afgunst, trots, etc. Tegen zo’n rollercoaster aan emoties kunnen we niets veel anders inbrengen dan hockeyfeesttickets!

FBactie18

 

Deze foto wordt gedragen door de dame links bovenin met de deksel van de trofee op haar hoofd. Verzorgt de rest van het team haar versnaperingen op het Rabo Hockeyfeest?

FBactie10

 

Geen tickets gewonnen? Er zijn nog kaarten beschikbaar via de eventpagina op Facebook.


Wat vind jij? Praat mee...