Tijmen Lanni winnaar van de hockey.nl Nieuwsquiz 2021

De winnaar van de hockey.nl Nieuwsquiz 2021 is bekend. Tijmen Lanni is bij de noodzakelijke loting als winnaar uit de bus gekomen. Hij is een van de elf deelnemers die alle 25 vragen uit de Nieuwquiz goed heeft beantwoord. Hij ontvangt twee tickets voor het WK en een gesigneerd shirt van zijn favoriete speler van het Nederlands elftal. 

De tweede prijs gaat, ook na loting, naar Edith Broker. Ook zij ontvangt een gesigneerd shirt van haar favoriete speler van het Nederlands elftal.

Aan de hockey.nl Nieuwsquiz, die voor de vijfde keer werd gehouden, deden een paar honderd deelnemers mee. De negen anderen die alle vragen goed hebben beantwoord, zijn Minou de Groot, Morris Groot Beumer, Lizan Snoeks, Patricia Loppé, Kalijn Elbers, Erik van der Weerden, Ties Wolterink, Klaas Beurskens en Marlies van der Pas.

Goede antwoorden

Wij danken alle deelnemers voor het meedoen. Vanzelfsprekend zijn we nog de goede antwoorden verschuldigd. Die vind je hieronder. (Als ze niet zichtbaar worden, ga dan naar de mobiele site om de antwoorden te kunnen zien.) Houd hockey.nl dit jaar weer goed in de gaten, want aan het einde van dit jaar volgt natuurlijk de hockey.nl Nieuwsquiz 2022.


Wat vind jij? Praat mee...