Word jij met je zevental kampioen van Nederland?

Het zeven-tegen-zeven-hockey in de senioren wint steeds meer aan terrein. Maar voor deze relatief nieuw hockeycategorie bestond nog geen titel of prijs. Daar brengt de KNHB dit jaar verandering in. Op vrijdagavond 7 juni wordt het officieuze landskampioenschap gehouden op Houten.

Daar wordt op die dag de Hockey 7’s Summer Finals gehouden. Een evenement dat is bedoeld voor bestaande teams die ook aan de 7’s-competitie meedoen. Er wordt gespeeld in een mannen- en een vrouwenpoule. In totaal is er plaats voor 48 ploegen. De inschrijfkosten per team bedragen 77 euro. Hiervoor ontvang je tien consumpties. Het is mogelijk om voorafgaand aan de wedstrijden te eten. De kosten hiervoor zijn 15 euro per persoon.

Foto: Willem Vernes

Aanmelden?

Aanmelden kan tot 30 april, via dit formulier. Zijn er meer inschrijvingen dan plekken, dan wordt er geloot. Uiterlijk op 8 mei krijg je te horen of jouw team is ingeloot. Het toernooi wordt houden ter ere van het 125-jarig jubileum van de KNHB. Meer info is te vinden op knhb.nl/summerfinals.


Wat vind jij? Praat mee...