Auping Doelpunt van de Week: Floor Otten (Deventer MC1)

De winnaar van deze week voor het Auping Doelpunt van de Week is bekend. Op de derde plek, met 279 stemmen, Stefan Knijnenburg van Etten-Leur H1. Op de tweede plaats, staat Mathijs Pronk van IJsseloever H1, met 478 stemmen, die net tekort komt voor de eerste plek. Maar liefst 537 stemmen gingen uit naar de speelster van Deventer MC1, Floor Otten. Na een prachtige voorzet scoorde Floor een schitterende tip-in. Gefeliciteerd Floor!

Komende week kun jij natuurlijk ook weer meedingen naar het Doelpunt van de Week. Dus, mocht je komend weekend een mooie goal maken en staat hij op film? Stuur hem dan voor dinsdag 09:00 in naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Bekijk hieronder nog eens de vijf genomineerden doelpunten van deze week!

 

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2018/2019 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 

Wat vind jij? Praat mee…


Wat vind jij? Praat mee...