Auping Doelpunt van de Week – 12 en 13 maart 2022 🔥

Terug van weggeweest: Het Auping Doelpunt van de Week! De eerste van dit kalenderjaar en wat voor een. Uit alle inzendingen hebben we weer vijf fantastische doelpunten geselecteerd die meedingen naar de titel van ‘Auping Doelpunt van de Week’. De genomineerden van deze week zijn: Bram van Manen (Bleiswijk H1), Nodine Pieters (Purmerend MD1), Elodie Spoelstra (Rijnvliet MB1), Victor Occelli (Amstelveen H2) en Stan Thoolen (Pinoké JA1)

Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar van het seizoen 2021/2022? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek.

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het jaar 2021/2022 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt medemogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust.


1 Reactie

  1. Reinier Verhoeven

    Op de Facebookpagina Hockeyscheidsrechters is discussie over de geldigheid van het derde doelpunt. Is dit geen gevaarlijk spel? Als dat zo is dan zou dit doelpunt zich niet mogen kwalificeren voor deze competitie...


Wat vind jij? Praat mee...