Auping Doelpunt van de Week | 15,16 september

Uit alle inzendingen hebben we deze week weer vijf absolute pareltjes van doelpunten geselecteerd die meedingen naar de titel ‘Auping Doelpunt van de Week’. Wordt het Martin van der Ree van HBR, Jip Blaas van HCA, Hugo van Beusekom van Kampong, Solange Huijskens van Arnhem of Stephan Baltus van HOD? 

Wie maakt de mooiste en wordt de tweede weekwinnaar van het seizoen 2018-2019? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek.

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2018/2019 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 

 


6 Reacties

 1. ruben-bergkamp

  De laatste is helaas geen goal, want als hij de bal al raakt wat ik ten zeerste betwijfel, dan toucheert hij de bal met de bolle kant.

 2. paulvanbeuzekom

  Hoe kun je hier ooit een bolle kant in zien?

 3. pietersmits

  Niet zo moeilijk. Je kan de beelden gewoon stilzetten en dan zie je dat hockeyliefhebber helemaal gelijk heeft. Maar het is gewoon een goal als de scheids hem telt, toch?

 4. anoniem01028

  Hij raakt de bal echt niet met de bolle kant

 5. stefanvanderree

  Jammer dat een niet aangeraakte goal de voorkeur krijgt boven andere ingezonden goals die niet alleen mooier zijn, maar die ook echt een goal waren.

 6. rosa1991

  Die laatste is echt geen goal


Wat vind jij? Praat mee...