Auping Doelpunt van de Week: Bas Muijsenberg (Delta Venlo JB1)

Ook deze week was het samenstellen van de vijf mooiste doelpunten weer een uitdaging. Wat een pareltjes werden er weer opgestuurd. En er werd weer volop gestemd: bijna 3300 keer op de nominaties van het Auping Doelpunt van de Week. Op de derde plek, met 565 stemmen Jop Knaake van Terriers Heren 1. Op plek twee Sebastian van der Donk (Rood-Wit JD1) met 696 stemmen. De winnaar deze week was duidelijk: 1233 stemmen gingen naar Bas Muijsenberg van Delta Venlo JB1. Gefeliciteerd! 

Muijsenberg schiet de bal vanuit de stuit heerlijk de touwen in. Zijn reactie mag er vervolgens ook wezen: hij verliest zijn stick en schreeuwt het uit. Het doelpunt leverde echter geen drie punten op: De Limburgers speelden gelijk (2-2) in de Landelijke Subtopklasse tegen Geel-Zwart.

Komende week kun jij natuurlijk ook weer meedingen naar het Doelpunt van de Week. Dus, mocht je komend weekend een mooie goal maken en staat hij op film? Stuur hem dan voor dinsdag 09:00 in naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

 

 

Bekijk hieronder nog eens de vijf genomineerden doelpunten van deze week!


1 Reactie

  1. fanvandemug

    Waarom heeft De Mug niet gewonnen #2goals #ORHEREN1


Wat vind jij? Praat mee...