Auping Doelpunt van de Week: Coen Crone (Uden H1)

Wat werd er veel gestemd: bijna 5500 stemmen op de doelpunten van deze week. 3301 stemmen waren voor Coen Crone van Uden heren 1. Met zijn hoge backhand uit de lucht wint hij het Auping Doelpunt van de Week 29/30 september. Gefeliciteerd Coen! 

Crone speelde met zijn ploeg Uden tegen Best en verloor nipt: 4-5. In een doelpuntrijke en spannende wedstrijd zo’n bal binnen schieten, maakt de treffer alleen maar mooier. Crone neemt een lange corner vlug en snelt al liftend naar de rand van de cirkel. Tegenstander Best geeft hem minimale ruimte maar dat is voor Crone voldoende: hij slaat de bal uit de lucht met een hoge backhand in de netten.

Ook nummer twee is het vermelden waard. Noa Boterman van Gooische MA1 verzamelde 1669 stemmen voor haar pareltje tegen Schaerweijde MA1. Boterman neemt de bal op de achterlijn aan en creëert haar eigen ruimte. Omdat de goalie met haar mee stapt besluit de aanvalster de bal maar over haar heen te pushen. En met resultaat: de hoge bal belandt in de lange hoek.

Bekijk hier nog eens alle 5 genomineerde doelpunten van deze week. Wij zijn alweer benieuwd naar de pareltjes die er dit weekend gescoord gaan worden! Mail (redactie@hockey.nl), app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl) ze voor dinsdag 09.00 uur.


Wat vind jij? Praat mee...