Auping Doelpunt van de Week: Femke de Kooter (Zoetermeer D1)

De competitie is begonnen, dus ook het Auping Doelpunt van de Week is weer begonnen. In de eerste week ook direct fantastische inzendingen. Spannend was het dan ook tot het laatste moment. Op de derde plek, met 365 stemmen, Perre Blaas van Alphen H1. Op plek twee, Valentijn Toebast van Oss JB1. Hij kreeg 34 stemmen minder dan de winnaar. Maar liefst 901 stemmen gingen uit naar Femke de Kooter van Zoetermeer. Gefeliciteerd! 

De Kooter heeft een neusje voor de goal en tipte dan ook met haar backhand heerlijk de touwen in. Ze won met haar ploeg de eerste competitiewedstrijd van Westland (7-3), maar mag nog een keer juichen, met haar doelpunt van de week.

Komende week kun jij natuurlijk ook weer meedingen naar het Doelpunt van de Week. Dus, mocht je komend weekend een mooie goal maken en staat hij op film? Stuur hem dan voor dinsdag 09:00 in naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Bekijk hieronder nog eens de vijf genomineerden doelpunten van deze week!

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 

 


Wat vind jij? Praat mee...