Auping Doelpunt van de Week gaat weer van start

Het hockeyseizoen is weer begonnen en daarmee ook onze speurtocht naar het Auping Doelpunt van de Week. Heb jij of een van je teamgenoten een mooi doelpunt gemaakt en staat het op film? Mail, app of DM (via instagram) de beelden dan naar ons toe en wie weet wordt jouw goal het doelpunt van de week!

De redactie van Hockey.nl selecteert na elk weekend de vijf mooiste doelpunten uit alle inzendingen en vervolgens mogen jullie op deze site stemmen op je favoriete treffer.

Hoe werkt het?

  • Stuur ons de video van het doelpunt vóór dinsdag 9.00 uur. Dat kan via mail (redactie@hockey.nl), Facebook Messenger of Instagram (@hockeynl). De kwaliteit van de beelden hoeft niet van het allerhoogste niveau te zijn, maar je moet het doelpunt natuurlijk wel goed kunnen zien. Let op: alleen goals van de meest recente speelronde (in Nederland) worden gebruikt. Dat is inclusief de bekerronde. Originele bestanden – inclusief geluid – gaan voor.
  • Video’s van bijvoorbeeld YouTube.com of Matchday.tv kunnen wij als redactie niet gebruiken, dus stuur echt een bestand en geen link.
  • Dinsdag om 14.00 uur publiceren we de Top 5 op hockey.nl, vanaf dat moment kan iedereen stemmen!
  • Vrijdag om 12.00 uur sluit de poll en maken we de weekwinnaar bekend.

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2023/2024 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2.500 euro.


Wat vind jij? Praat mee...