Auping Doelpunt van de Week I 27,28 oktober

Uit alle inzendingen hebben we deze week weer vijf briljante doelpunten geselecteerd die meedingen naar de titel ‘Auping Doelpunt van de Week’. De genomineerden zijn Guusje Mackenbach van HOD, Paige Hut van Union, Jelmer Hobma van Voordaan, Alexander van Buchem van Breda en Aprilla Molier van Rotterdam.

Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar van het seizoen 2018-2019? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek.

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2018/2019 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 


3 Reacties

 1. Derrick Bijker

  Leuk! Wie kan mij vertellen of dat 4e doelpunt terecht een doelpunt is? Volgens mij, als eenvoudige clubscheidsrechter, wordt de bal gevaarlijk uit de lucht de geslagen.......

  1. peter-van-boxtel

   Beste RickdeVries, de bondscheidsrechter van dienst kent het doelpunt toe. Ook na overleg met de collega bondsscheidsrechter, zoals door Upward gevraagd. Voor zover bekend geen opmerking hierover van de aanwezige KNHB beoordelaar.

 2. Derrick Bijker

  Beste Peter, Hartelijk dank voor je reactie. Dacht dat het spelen van de bal boven de schouder, anders dan stoppen of afketsen, niet toegestaan is. Zie echter in het spelreglement dat ik er naast zit.


Wat vind jij? Praat mee...