Auping Doelpunt van de Week: Jelmer Hobma (Voordaan JD1)

Wat werd er veel gestemd: ruim 3000 keer op de doelpunten van deze week. 1187 stemmen waren voor Jelmer Hobma van Voordaan JD1. Met zijn fantastische bal over de keeper heen, wint hij het Auping Doelpunt van de Week 27/28 oktober. Gefeliciteerd Jelmer! 

Hobma speelde met zijn ploeg Voordaan tegen Loenen JD1 en zijn goal zorgde voor de gelijkmaker: 1-1. Een belangrijk moment en dan zo scoren, maakt zijn doelpunt nog mooier. Hobma en zijn ploeg leggen aan voor een strafcorner, die niet helemaal gaat zoals vooraf geoefend. Desondanks is het aangever Hobma zelf die naar de eerste paal is gekomen en daar een hoge voorzet over de keeper heen de touwen in werkt.

Ook de nummer twee is het vermelden waard. Aprilia Molier van Rotterdam MA1 verzamelde 948 stemmen voor haar goal tegen stadsgenoot Victoria MA1. De ploeg van Molier won met 6-0 en haar schitterende backhand in de lange hoek mocht er zeker wezen. Een actie van een van haar teamgenoten over de achterlijn vond de vrije Molier, die vanaf randcirkel ruimte vond en zo uit kon halen.

Bekijk hier nog eens alle 5 genomineerde doelpunten van deze week. Wij zijn alweer benieuwd naar de pareltjes die er dit weekend gescoord gaan worden! Mail (redactie@hockey.nl), app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl) ze voor dinsdag 09.00 uur.


Wat vind jij? Praat mee...