Auping Doelpunt van de Week: Jeroen Eken (Haarlem H1)

De winnaar van deze week voor het Auping Doelpunt van de Week is bekend. Het was spannend tot het laatste moment. Op de derde plek, met 283 stemmen, Trijntje Beljaars van Oranje-Rood. Op de tweede plaats, staat Thirza Villerius met 524 stemmen, die net tekort komt voor de eerste plek. Maar liefst 559 stemmen gingen uit naar de speler van Haarlem, Jeroen Eken. Van een heerlijke aanname vanuit de scoop, naar een fantastisch lobje over de keeper, scoorde hij voor Haarlem H1 het doelpunt van de week. Gefeliciteerd Jeroen!

Komende week kun jij natuurlijk ook weer meedingen naar het Doelpunt van de Week. Dus, mocht je komend weekend een mooie goal maken en staat hij op film? Stuur hem dan voor dinsdag 09:00 in naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Bekijk hieronder nog eens de vijf genomineerden doelpunten van deze week!

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2018/2019 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 


1 Reactie

  1. KoenBerkhemer

    Sorry hoor, maar je ziet de bal niet eens in de goal eindigen.


Wat vind jij? Praat mee...