Auping Doelpunt van de Week: Junior Schilte (Naarden H1)

Wat werd er weer flink gestemd: bijna 2000 keer op de doelpunten van deze week. Ruim 500 stemmen waren voor Junior Schilte van Naarden heren 1. Met zijn fantastische tip in vanaf de achterlijn, wint hij het Auping Doelpunt van de Week 27/28 oktober. Gefeliciteerd Junior! 

Schilte speelde met zijn ploeg Naarden tegen Hattem. Hoewel hij en zijn teamgenoten verloren van de ploeg uit Gelderland (2-4), mocht de goal van Schilte er zeker wezen. Een van de aanvallers van Naarden sloeg met zijn backhand de bal snoeihard de cirkel in. Schilte liep zich vrij op de achterlijn, raakte de bal en tipte zo de netten in.

Ook de nummer twee is het vermelden waard. Hoite Weijland van LOHC JA1 verzamelde 429 stemmen voor zijn goal tegen Qui Vive JA1. Zijn ploeg won mede door het doelpunt van Weijland met 5-3. Een bal buiten het 23-meter-gebied vond de stick van Weijland, die de bal met zijn backhand achter zijn lichaam behendig binnen tipte.

Bekijk hier nog eens alle 5 genomineerde doelpunten van deze week. Wij zijn alweer benieuwd naar de pareltjes die er dit weekend gescoord gaan worden! Mail (redactie@hockey.nl), app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl) ze voor dinsdag 09.00 uur.


Wat vind jij? Praat mee...