Auping Doelpunt van de Week: Luke Braaksma (Xenios H1)

De eerste winnaar van 2019 van het Auping Doelpunt van de Week is bekend. Met zijn heerlijke tip-in sleepte Luke Braaksma van Xenios H1 935 stemmen in de wacht. Gevolgd door Jolein Tinbergen van Nijmegen MC1 met 650 stemmen. Een mooie derde plek is er voor Jarek Dallinga van GHBS JC1. In totaal werd er deze week maar liefst 2365 keer gestemd. Wat een mooie start van het jaar en gefeliciteerd Luke!

Komende week kun jij natuurlijk ook weer meedingen naar het Doelpunt van de Week. Dus, mocht je komend weekend een mooie goal maken en staat hij op film? Stuur hem dan voor dinsdag 09:00 in naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Bekijk hieronder nog eens de vijf genomineerden doelpunten van deze week!

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2018/2019 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 

 


1 Reactie

  1. thijsdekker03

    Heel erg lekker goaltje!


Wat vind jij? Praat mee...