Auping Doelpunt van de Week: Maartje Kappers (Heesch MA1)

Wat werd er weer flink gestemd: bijna 2000 keer op de doelpunten van deze week. Ruim 1000 stemmen waren voor Maartje Kappers van Heesch MA1. Met haar snoeiharde schot, wint zij het Auping Doelpunt van de Week 24/25 november. Gefeliciteerd Maartje! 

Kappers speelde met haar ploeg – meisjes A1 van Heesch – tegen Hopbel MA1. Het was niet zomaar een wedstrijd, maar de kampioenswedstrijd. De winnaar van het duel zou de kampioen zijn van de tweede klasse. En dat werd de ploeg van Kappers. Zij wonnen de wedstrijd met 5-3. En met een schitterend doelpunt. Kappers eerste inzet werd nog gekeerd door de goalie van de Hopbel, maar met de vergeven rebound wist de spits wel raad. Snoeihard sloeg ze de stuiterbal in de lange hoek.
Ook de nummer twee is het vermelden waard. Alexander den Haan van Schiedam heren 1 verzamelde bijna 300 stemmen met zijn goal tegen DSHC heren 1. Schiedam had het moeilijk tegen laagvlieger DSHC, maar de goal van Den Haan mocht er wezen. Zijn ploeg won met 4-3. Den Haan kreeg de bal vrij in de cirkel, draaide naar zijn backhand en schoot onberispelijk op goal. Hoog in de korte hoek, over het hoofd van de keeper.

Bekijk hier nog eens alle 5 genomineerde doelpunten van deze week. Voorlopig even geen doelpunt van de week verkiezingen. Hockey.nl ziet de veldgoals graag in maart weer tegemoet komen. Mocht je nou toch een mooie goal, lekkere actie of belangrijke redding hebben gemaakt in de zaal, die toevallig ook nog eens gefilmd is? Stuur ‘m dan vooral gewoon in. Wie weet verschijn jij alsnog op onze site of Instagram. Mail (redactie@hockey.nl), app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl) ze.

Heesch MA1 viert feest na het gewonnen duel van Hopbel MA1. De ploeg is kampioen in de Tweede Klasse.


Wat vind jij? Praat mee...