Auping Doelpunt van de Week: Martin van der Ree (HBR H1)

Het zat dicht bij elkaar deze week: met negen stemmen meer wint Martin van der Ree (HBR H1) met zijn snoeiharde honkbalslag het Auping Doelpunt van de Week 15/16 september. Gefeliciteerd Martin! 

Van der Ree speelde met Berkel-Rodenrijs tegen Pollux en won overtuigend: 2-8. Of dit het eerste of achtste doelpunt is, weten we niet maar mooi is de treffer zeker. De goalie van Pollux weet de sleeppush in eerste instantie nog te keren en geeft daarmee een hoge rebound weg. Daar weet Van der Ree wel raad mee en tennist de bal boven zijn hoofd de netten in.

Ook de runner-up is het vermelden waard. Stephan Baltus van HOD JA1 kreeg negen stemmen minder dan Van der Ree maar ook zijn goal mocht er zijn. Of de bal nou wel of niet aangeraakt is in de cirkel, blijft een vraag, maar met zijn schijnbeweging zet hij de keeper op het verkeerde been en rolt de bal zo de goal in.

Bekijk hier nog eens alle 5 genomineerde doelpunten van deze week. Wij zijn alweer benieuwd naar de pareltjes die er dit weekend gescoord gaan worden! Mail (redactie@hockey.nl), app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl) ze voor dinsdag 09.00 uur.


1 Reactie

  1. mirco_10

    💛💙


Wat vind jij? Praat mee...