Auping Doelpunt van de Week: Maurice van Lierop

De winnaar van deze week voor het ‘Auping Doelpunt van de Week’ is bekend. Er is volop gestemd! Op de derde plek, met 462 stemmen, David Blom van Kromhouters H1. Op de tweede plaats, staat Isa Quadvlieg van Venlo MB1, met 1775 stemmen. Deze week is er een overduidelijke winnaar. Maar liefst 2708 stemmen gingen uit naar Maurice van Lierop, speler van Weert.  Bedankt voor het stemmen en gefeliciteerd Maurice!

Komende week kun jij natuurlijk ook weer meedingen naar het Doelpunt van de Week. Dus, mocht je komend weekend een mooie goal maken en staat hij op film? Stuur hem dan voor dinsdag 09:00 in naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Bekijk hieronder nog eens de vijf genomineerden doelpunten van deze week!

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2018/2019 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 


Wat vind jij? Praat mee...