Auping Doelpunt van de Week: Nadieh Ouwendijk (Ede MB1)

Wat werd er weer flink gestemd: ruim 1500 keer op de doelpunten van deze week. Ruim 700 stemmen waren voor Nadieh Ouwendijk van Ede MB1. Met haar fantastische tip in, wint zij het Auping Doelpunt van de Week 17/18 november. Gefeliciteerd Nadieh! 

Ouwendijk speelde met haar ploeg – meisjes B1 van Ede – tegen Bully MB1. De spits won de wedstrijd met 2-0 en kwam zelfs twee keer tot scoren. Hoewel beide doelpunten pareltjes waren, was deze tip in toch de mooiste. Ouwendijk stond ongedekt in de cirkel van Bully. Een van haar teamgenoten vond de vrije spits, waardoor ze de bal in een beweging zo over de keeper door kon tippen.

Ook de nummer twee is het vermelden waard. Bink de Vries van Rood-Wit JC1 verzamelde bijna 500 stemmen met zijn goal tegen Abcoude JC1. De Vries opende met zijn backhand de score in de uiteindelijk met 3-2 gewonnen wedstrijd. Hij vond ruimte op de rand van de cirkel, zette zijn backhand tegen de bal en schoot zo de linkerkruising in.

Bekijk hier nog eens alle 5 genomineerde doelpunten van deze week. Wij zijn alweer benieuwd naar de pareltjes die er dit weekend gescoord gaan worden! Mail (redactie@hockey.nl), app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl) ze voor dinsdag 09.00 uur.


Wat vind jij? Praat mee...