Auping Doelpunt van de Week: Pelle de Ruiter (Den Bosch JD1)

Er werd deze week weer volop gestemd op de goals in het Auping Doelpunt van de Week verkiezing. Bijna 1500 keer! En het ging er in de top razend spannend aan toe. Mijdrecht JB1-speler Tom Bakker en Pelle de Ruiter van Den Bosch JD1 gingen nek-aan-nek in de strijd om de koppositie. De jongste van de twee nam aan het einde van de stemmingsronde uiteindelijk afstand. Gefeliciteerd Pelle!

Met 41 procent van de stemmen versloeg de jonge Bosschenaar de sleeppush in de kruising van Mijdrecht-speler Tom Bakker (met 28 procent van de stemmen). De strafbal van Isabel Olij van Woerden MC2 eindigde op plek drie, gevolgd door een strafcornervariant die Margot van Hecking Colenbrander van hdm dames 1 ongetwijfeld komend weekend in de Europa Cup Zaal opnieuw zal gaan proberen.

Lekkere turn

En anders kan ze wellicht die van Pelle de Ruiter nabootsen. Pelle stuurde de eerste uitloper van de tegenstander fraai het bos in en liet de keeper vervolgens met een bekeken push kansloos. Hij bekroont deze heerlijke goal met de eretitel Doelpunt van de Week.

Bovendien maakt Pelle nu kans op een Auping bed ter waarde van 2500 euro. Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het einde van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2019/2020 zal tussen de goaltjes door aan een prima nachtrust komen.

Ook meedoen?

Komend weekend weer en nieuwe Doelpunt van de Week, dus pak die camera en ding mee naar de titel: Doelpunt van de Week. Dus, mocht je komend weekend een mooie goal maken en staat hij op film? Stuur hem dan voor dinsdag 9.00 uur in naar redactie@hockey.nl, of via WhatsApp (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).

Bekijk hieronder nog eens de vijf genomineerden doelpunten van deze week!


Wat vind jij? Praat mee...