Auping Doelpunt van de Week: Rick van den Heuvel (CMHC H1)

Wat werd er veel gestemd: bijna 32oo stemmen op de doelpunten van deze week. 978 stemmen waren voor Rick van den Heuvel van Culemborg heren 1. Met zijn honkbalslag wint hij het Auping Doelpunt van de Week 22/23 september. Gefeliciteerd Rick! 

Van den Heuvel speelde met Culemborg tegen Vianen en won overtuigend: 1-7. De goal van Van den Heuvel was dan wel in de laatste minuut en het zevende doelpunt, maar mooi is de treffer zeker. De eerste uitloop van Vianen is nog snel bij de strafcorner variant van Culemborg, maar via de stick van de verdediger schiet de bal de lucht in. Daar weet Van den Heuvel wel raad mee en schiet de bal uit de lucht binnen.

Ook de runner-up is het vermelden waard. Vera Smeets van Goirle dames 1 verzamelde 835 stemmen voor haar debuutgoal bij de dames van Goirle. Op deze wijze je eerste goal maken, zal Smeets niet snel vergeten. Een schot van een van haar teamgenoten wordt nog gekeerd door tegenstander Best, maar vliegt de lucht in. Smeets tipt de bal uit de lucht over de keeper heen, zo in het dak van de goal.

Bekijk hier nog eens alle 5 genomineerde doelpunten van deze week. Wij zijn alweer benieuwd naar de pareltjes die er dit weekend gescoord gaan worden! Mail (redactie@hockey.nl), app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl) ze voor dinsdag 09.00 uur.


Wat vind jij? Praat mee...