Auping Doelpunt van de Week: Sem van Dijk (Dordrecht JD1)

Wat werd er veel gestemd: ruim 4000 keer op de doelpunten van deze week. 1811 stemmen waren voor Sem van Dijk van Dordrecht JD1. Met zijn fantastische tip-in over de keeper heen, wint hij het Auping Doelpunt van de Week 6/7 oktober. Gefeliciteerd Sem! 

Van Dijk speelde met zijn ploeg Dordrecht tegen IJssel JD1 en was duidelijk de betere partij: 18-0. Of zijn goal nou het eerste of het achttiende doelpunt was, is onbekend. Maar mooi is zijn goal zeker. Sem loopt op een diepe pass in de cirkel en steekt zijn backhand uit. Zo lobt hij handig over de keeper heen en ziet hij de bal hoog in de goal verdwijnen.

Ook nummer twee is het vermelden waard. Carlijn Croon van Alecto D1 – inderdaad, het zusje van – verzamelde 798 stemmen voor haar goal tegen Ring Pass Delft. Dat scoren niet alleen Jorrit goed af gaat, blijkt uit de schitterende tip-in van zijn zus. Carlijn werkt een harde pass vanuit links al vallend voor de goal zo de kruising in.

Bekijk hier nog eens alle 5 genomineerde doelpunten van deze week. Wij zijn alweer benieuwd naar de pareltjes die er dit weekend gescoord gaan worden! Mail (redactie@hockey.nl), app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl) ze voor dinsdag 09.00 uur.


Wat vind jij? Praat mee...