Auping Doelpunt van de Week: Suze Swam (Fletiomare MA1)

Wat werd er veel gestemd: 2622 keer op de doelpunten van deze week. 914 stemmen waren voor Suze Swam van Fletiomare MA1. Met haar prachtige backhand in de touwen, wint zij het Auping Doelpunt van de Week 3/4 november. Gefeliciteerd Suze! 

Swam speelde met haar team tegen Maarssen. De wedstrijd eindigde in 5-2 voor de thuisploeg waar Swam een van de vijf doelpunten maakte. Swam loopt slim in de ruimte en krijgt daar de bal van haar medespeler mee in de stick. Ze loopt zich vrij in de cirkel maar komt in een lastige hoek te staan. Toch twijfelde Swam niet en schoot de bal met haar backhand in de touwen.

De nummer twee Julien Haarman van Dordrecht JC1 is het vermelden waard. Hij kreeg in totaal 756 stemmen met een prachtige strafcorner. De bal wordt aangegeven en gestopt door zijn teamgenoten. Zijn teamgenoot geeft de bal voor en Haarman duikt naar de bal toe voor een prachtige tip in de touwen.

Bekijk hier nog eens alle 5 genomineerde doelpunten van deze week. Wij zijn alweer benieuwd naar de pareltjes die er dit weekend gescoord gaan worden! Mail (redactie@hockey.nl), app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl) ze voor dinsdag 09.00 uur.


Wat vind jij? Praat mee...