Auping Doelpunt van de Week: Tim Damen (Leusden H1)

De allereerste winnaar van deze week voor het Auping Doelpunt van de Week is bekend. Ditmaal een duidelijke kampioen. Op de derde plek: Daniel Nijburg van Dash H1. Op de tweede plaats is Anouk Brouwer van Den Bosch MO18-1 geëindigd. De eerste plaats met de meeste stemmen van Leusden H1, Tim Damen. Gefeliciteerd!

Damen begon aan een prachtige rush waarbij hij de keeper op kopcirkel omspeelde. Er stond nog een verdediger achter, maar ook die ontweek Tim door de bal in de lucht te houden. Daarna rondde hij keurig af in het lege doel.

Komende week kun jij natuurlijk ook weer meedingen naar het Doelpunt van de Week. Dus, mocht je komend weekend een mooie goal maken en staat hij op film? Stuur hem dan voor dinsdag 09.00 in naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Bekijk hier nog een keer zijn treffer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hockey.nl (@hockeynl)

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2022/2023 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 


Wat vind jij? Praat mee...