Auping Doelpunt van de Week gaat weer van start

We gaan weer van start met het Auping Doelpunt van de Week! Hierbij dus een reminder: zet de camera aan bij de competitiewedstrijd dit weekend en stuur het mooiste pareltje van een goal naar redactie@hockey.nl.

De redactie van hockey.nl selecteert elke week de vijf mooiste en opvallendste doelpunten, die meedingen naar de titel Auping Doelpunt van de Week. Van Hoofdklasse tot Dames 36, van Veteranen tot Jongste Jeugd.

Hoe werkt het?

 • Stuur de video van het doelpunt vóór dinsdag 9.00 uur naar redactie@hockey.nl. De kwaliteit hoeft niet het allerhoogst te zijn, maar je moet het doelpunt natuurlijk wel goed kunnen zien. Let op: alleen doelpunten van de meest recente speelronde (in Nederland) worden gebruikt. Dat is inclusief de bekerronde.
 • Video’s van bijvoorbeeld YouTube.com of matchday.tv kunnen wij als redactie niet gebruiken, dus stuur echt een bestand via de mail en geen link.
 • Dinsdagochtend selecteren we de mooiste doelpunten uit de inzendingen.
 • Dinsdag om 14.00 uur publiceren we de Top 5 op hockey.nl.
 • Vanaf dat moment kan iedereen stemmen!
 • Vrijdag om 12.00 uur sluit de poll en maken we de weekwinnaar bekend.

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2017/2018 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 

Verder lezen


5 Reacties

 1. valentijnhouben

  Is het misschien ook mogelijk om de mooiste reddingen van keepers / verdedigers meer op de kaart te zetten? Kan ook heel spectaculair zijn.

 2. takuhi

  Vorig seizoen maakte mijn dochter een doelpunt waarvan sommigen zeiden dat ze zo één zelden bij de jeugd zien. Helaas wist ik toen niet dat je ook filmpjes van de jeugd kon insturen. Dus zaterdag sta ik klaar met mijn camera en hoop dat ik een mooi doelpunt voor mijn lens krijg.

 3. takuhi

  Vraagje: waar kan ik de 5 video's zien die meedingen voor Doelpunt van de Week? Ik zag namelijk alleen namen en heb op iemand gestemd waarvan ik de club ken. Maar dat is eigenlijk niet de bedoeling 🤗 En zelf had ik ook een video gestuurd, maar of je daar antwoord op krijgt zou ik ook niet weten.

  1. Merel Barreveld

   Beste Takuhi, we hadden deze week, waarschijnlijk door de vele afgelastingen, te weinig inzendingen om een top 5 Doelpunten van de week samen te stellen. Deze week kan er daarom nog niet gestemd worden. Wij hopen volgende week voldoende inzendingen te hebben voor een editie. Groetjes, Merel

  2. takuhi

   Beste Merel, Dank je wel voor de uitleg. Ik begon al te twijfelen, want ik zag alleen de genomineerden van 2017 staan en dat je op hen kon stemmen. Kan ik de video die ik naar jullie heb gestuurd alsnog insturen? Ik vind deze zelf prachtig en weet natuurlijk niet wanneer de volgende komt 😁


Wat vind jij? Praat mee...