Benjamin Witmer (Vlijmen H1) wint Auping Doelpunt van de Week

Strafcornerspecialist Benjamin Witmer van Vlijmen H1 maakte het mooiste doelpunt van het weekend 27 en 28 mei. Bijna de helft van de stemmen haalde hij binnen en liet de andere genomineerden op ruime achterstand achter zich. Gefeliciteerd, Benjamin!

Witmer kreeg na de telling 47,4 procent van de stemmen. Tweede werd Niels van den Heuvel van HBS JD1. Hij had flink wat meer stemmen dan Sascha Jongsma van Muiderberg MA1, die derde werd. Bekijk al die prachtgoals hier nog eens terug.

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en twee internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500,00!

Film jij een prachtig doelpunt dit weekend? Stuur de video dan, voor dinsdag 9:00 uur, op naar redactie@hockey.nl en maak kans om het ‘Auping Doelpunt van de Week’ te worden.


Wat vind jij? Praat mee...